Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
30 december 2014

Årets näst sista dag

Det är inte mer än två dygn kvar på år 2014 och denna tisdagsmorgon låg hotellet inbäddat i vacker dimma strax innan solen gick upp. Här och var kunde man fortfarande skymta vita fläckar från snön som föll och nu håller vi tummarna för lite mer vintrig skrud för Varberg så skridskobanan på torget kan börja användas.

Innanför dörrarna var det redan full aktivitet på morgonkvisten. Gäster som firar lediga mellandagar i goda vänners lag och passar på att vila upp sig på Asia Spa. Och personalen håller på och förbereder sig för ett slusålt nyårsfirande fullt med festligheter. 

 

Vi kikade runt i hotellet med kameran och hälsade på hantverkarna som just nu huserar i konferensytorna under mellandagarna. Vi sprang på Anna Riis, som är en av ägarna till hotellet, med famen full av tapetrullar och huvudet fullt av fina planer för inredningen. Nyfiken? Vi ska hålla dig uppdaterad här på bloggen, vi lovar..

Hallå Jonas! Visst blir det kyckling piccata med wokade grönsaker, tomatsås och ris idag till lunch?

I restaurangen var det krispigt vintervitt innan lunch och ljusen var redan tända.

Göran var redo för att ta emot lunchgäster och vi pratade lite om nyår och om hur många år han varit anställd på hotellet. I sjutton år visade det sig när vi började räkna på fingrarna och konstaterade att väldigt mycket hade hänt på dessa år. Och mer spännande saker lär äga rum under 2015, var så säker.

Knack knack. På rum 128 fann vi Mikaela som var i full färd med att göra rummet fint för de gäster som ska checka in senare under dagen. 

Detta är ett av våra De Luxe rum som ligger i vår K-märkta del. Just detta rum har tjusig utsikt mot den vackra granen på torget.

Så - nu närmar året sig sitt slut och vi hoppas Du haft ett bra 2014 – vi kan från vår sida summera ett innehållsrikt och fantastiskt år och ser med förväntan fram mot ett nytt händelserikt 2015.

Vi ser också fram emot hälsa dig välkommen tillbaka nästa år och så önskar vi dig en riktigt skön ledighet och ett Gott Nytt År!

Upplagd av Anonymous 2014-12-30 12:29 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar