VÄRVA EN MEDLEM - FÅ EN BEHANDLING

Har du en vän som behöver träning och harmoni året om precis som du? Visst är det dessutom roligare att njuta och träna tillsammans? Passa på att värva en vän och få en 25-minutersbehandling på Asia Spa.

Massage på Asia Spa

Värva en vän

Värva en vän innan den 30/9 2019 så bjuder vi hen på en månad och startavgiften.

Du får en behandling

Du som värvar får en värdecheck* på valfri 25-minutersbehandling när du följer med vid tecknandet av det nya medlemskapet**.

Visst låter det underbart?

*Värde på behandlingen: 495:-, allt utöver detta betalas på plats.
Erbjudandet är personligt och kan ej överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller en gång på vardagar i mån av plats t.o.m. 2019-11-30 vid inlämnande av värdecheck.
Läs mer
yoga i varberg på varbergs stadshotell & asia Spa

**Erbjudandet gäller följande medlemskap:


Nedanstående medlemsformer ingår i kampanjen. Vi bjuder på startavgiften (värde 175:-) och du som ny medlem får även en månad gratis (värde 575–675:-) samt en egen yukata och badtofflor att använda när du besöker oss.

Erbjudandet gäller för dig som tecknar nytt medlemskap före den 30/9 2019.

Välkommen till spareceptionen så hjälper vi dig!

Relaterad läsning:

Kyaku Rise & Shine

575:-/månad
Vardagar kl. 7–13. Perfekt medlemskap för dig som har mer tid på förmiddagen. (Seniorpris från 60 år 475:-/månad). Minsta bindningstid är 6 månader. Startavgift 175 kr, då ingår yukata och tofflor. Kortet är personligt och kan frysas.
Asia Spa Vitalitypool på Varbergs Stadshotell med utsikt över Varbergs fästning

Kyaku All Day

675:-/månad
Måndag–torsdag kl. 7–21 och fredag kl. 7–13. Som Kyaku All Day-medlem har du tillgång till hela Asia Spa inklusive alla aktiviteter. Minsta bindningstid är 12 månader. Startavgift 175 kr, då ingår yukata och tofflor. Kortet är personligt och kan frysas.