Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

KittYoga 29/11

Yogaklasser med Kitty

KittYoga 29/11 – HAPPY CORE  

Våga utmana dig själv och flirta med din core på yogamattan. Vi kommer att flöda med fokus på core och stanna i olika core-stärkande positioner. Du kommer att lära dig mycket om hur du skall använda din core på rätt sätt. En superglad, och energirik resa med mycket skratt. Perfekt inledning inför adventstidens godsaker.

Datum & tid:
Torsdag 29 november, kl. 18.30–20.00

Plats:

Asia Spa aktivitetsrum. Kom ombytt och klar. 

Pris:

195 kr/person och pass. (Ett antal platser är reserverade och utan kostnad för Kyakumedlemmar).

ALLA är välkomna! 

Bokning

Bokas via telefon 0340-69 01 08 eller på Asia Spa.

Om Kitty:
”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.” Kärleken till yogan väcktes för 34 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi. Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne. Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något! Kitty undervisar ca 800 klasser per år i Sverige (Hagabadet i Göteborg) och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas, långa kreativa sekvenser, lekfullhet, överraskningar, kraft, ömhet, filosofiska tankar och intensiv musik.

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU här och nu.

www.flowglow.se
Facebook: www.facebook.com/kitty.strand.1
Instagram: kittyogaheart

KittYoga Live Alive:
Yoga Games – Stockholm & Göteborg – www.yogagames.org
Prana – musik och yogafestival i Göteborg – www.pranafestival.org

KittYoga online:
Yogobe – yoga online – www.yogobe.com

Fotograf: Ester Anna Rosen, www.annarosenfoto.se @arosenphoto //bilderna från Yoga Games i Göteborg//