Sommarkväll i Stenhuset

Alla onsdagar och lördagar under sommaren öppnas dörrarna till Stenhuset för skönt mingel från kl. 15.00. Där erbjuds en meny med fokus på lättare rätter tillsammans med gott att dricka till sköna toner från en trubadur.

Med ingång från Prästgatan, endast ett stenkast från torget ligger detta anrika stenhus från 1600-talet. Här kan du uppleva en unik mix av historia och medelhavsträdgård då huset öppnas upp för mingel, varje onsdag- och lördagskväll hela sommaren.

Sommarkvällar med god mat och trubadur

Stenhuset andas en unik mix av historia och medelhavsträdgård. Här kan du hänga i skön miljö, njuta av god mat, svalkande drycker och trubadur! Ett riktigt bra sätt att avsluta en sommardag på helt enkelt.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ute eller inne

Vid fint väder välkomnas alla gäster utomhus på verandan i den fantastiska trädgården. Om vädret skulle svika flyttar minglet in bland valven från 1600-talet.

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sommarkvällar i Stenhuset 2019

Två kvällar i veckan öppnar Stenhuset upp dörrarna från kl. 15.00. Onsdagar och lördagar vecka 26–32* bjuder vi in till skönt mingel med god mat och underhållning av trubadur eller pianist. 

Varmt välkommen!

*Med reservation för abonnerat. Vid de tillfällen det är abonnerat flyttas underhållningen till Stadshotellet. 
Läs mer

Läs mer om Stenhuset


Stenhuset - en unik lokal för möten, fest & event

Är du och din grupp ute efter att ha möte i en lite mer spännande miljö? Alla våra konferenslokaler har sekelskiftescharm men Stenhuset, ett kvarter från hotellet, är något alldeles extra. Perfekt för det intima arrangemanget.
Konsert Societen Varberg Stadshotell
Ett hotell med många upplevelser

Aktuella evenemang

Hos oss händer det mycket, allt från mathelger och dryckesprovningar till musik och träning. Vi samarbetar även med lokala eventföretag där vi skapar paket med upplevelser, god mat och övernattning. Håll dig uppdaterad i vår evenemangskalender.