Drömmer du om Jacuzzi på rummet?

Vill du lyxa till det riktigt mycket och njuta av sköna bad utan att behöva lämna rummet? I några av våra boutiquerum har vi Jacuzzi eller mer korrekt beskrivet ett badkar med inbyggda jetstrålar som masserar kroppen, också kallade bubbelpool eller spabad.

Hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lyxiga hotellrum med jacuzzi

I våra boutique-rum finner du annorlunda inslag som till exempel runda sängar och designbadkar mitt i rummet. 

Nespresso på hotellrum Boutique romantik med leopardmönster på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Alla rum är självklart välutrustade och har till exempel espressobryggare, exklusiva sängar, skoputslåda, minibar liksom modern ljud- och bildteknik.

Badkar på hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Sjunk ner i ett bubbelbad vid dagens slut

Många av våra rum har både badkar och dusch – och ett antal har jacuzzi. Underbart att avsluta dagen med ett avkopplande bad.

Hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Prova ett boutique-rum nästa gång du bor hos oss. Vi vågar lova att din vistelse blir något alldeles extra. Det finns totalt 66 stycken att välja på. Alla i individuella stilar – med modern och ändå högst personlig prägel.

Vad sägs till exempel om att sova i ett krispigt vinterlandskap, en afrikansk safarilounge eller i en urban designmetropol?

Svit hotellrum Boutique på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Vill du ha ett extra romantiskt rum med bubbelbad ska du välja ett boutique romantik eller en boutique svit. Alla dessa rumskategorier har jacuzzi på rummet.

Flicka i hotellrum Boutique romantik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Jorden runt i ett hotell – en timme söder om Göteborg

Boka ett lyxigt spapaket med det lilla extra. Vårt paket Asia Spa Lyx är paketet för dig som kanske har något att fira - eller helt enkelt vill skämma bort någon lite extra. I paketet ingår en övernattning i ett av våra lyxigare rum. Välj ett boutique romantik om du vill ha jacuzzi på rummet.

 

 

Tips på lyxiga paket


Hotellrum rosa De Luxe på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Asia Spa Lyx

Pris från 1890:-/person
Lyxigt spapaket för er som vill skämma bort er lite extra! Övernattning i ett av våra lyxigaste rum, Asia Spa, 4-rättersmiddag samt mousserande och choklad på rummet.
Bröllop på Varbergs Stadshotell

Bröllopspaketet

Pris från 2990:- för er båda
Fira bröllopsnatten i något av våra bästa rum med champagnefrukost, bubbel och fruktfat. Njut tillsammans på Asia Spa under hela avresedagen.
Fredagar
Ostron och bubbel på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Fredagslyx

Pris från 1890:-/person
Inled helgen lite lyxigare med champagne & ostron i vår lobbybar. Fortsätt med en 4-rätters supé och övernattning. Njut på Asia Spa och avsluta vistelsen med en god lunch.