Du är här

Cyklar för livet

Tillsammans gör vi skillnad!
Efter månader av insamling till Barncancerfonden och hård träning är det idag dags för Team Rynkeby Göteborg att hoppa upp på cyklarna och trampa för livet hela vägen från Göteborg till Paris! Totalt ca 100 cyklister och 30 servicemän-/kvinnor. Vi på Varbergs Stadshotell & Asia Spa är stolta över att ha bidragit till en liten del av detta.

Hålltider 
14.00: Prologen startar vid Hoppets hus (Barncancerfonden västras kansli) där medlemmar i Barncancerfonden Västra bjudits in för att vinka av alla cyklister och servicemän. 

14.50: Cyklisterna börjar en cykeltur på ca 15 km som stannar till utanför huvudentrén till Drottning Silvias Barnsjukhus för att vinka till alla små hjältar som just nu ligger inne på avd. 322 för behandling mot cancermonstret.

Därefter fortsätter cykelturen genom centrala Göteborg för att stanna till vid Sjömagasinet nära Tysklandsterminalen där cyklisterna beräknas anlända 16.00. 

Till sjömagasinet är ALLA hjärtligt välkomna för att mingla och vinka av hela Rynkebygänget innan vi tar färjan till Kiel vid 17.15.
#varbergsstadshotell #csr #teamrynkeby #Hejaheja