Du är här

Den 1 januari 2014 lämnade vi Best Western

Från 1 januari 2014 är vi och vårt systerhotell, Arken Hotel & Art Garden Spa, fristående hotell efter många år som medlem inom Best Western.

– Våra anläggningar har ett så pass starkt utbud för våra olika gästsegment att vi tror oss utvecklas bättre för gästen på egen hand. I alla kedjor är det anpassningar som måste ske och för oss har det inte alltid varit lyckat. Nu får vi möjligheten att på egen hand profilera oss fullt ut och erbjuda våra gäster en än bättre produkt. Inte minst erbjuds gästerna, genom tillgången till två av Sveriges bästa spa, ett fantastiskt starkt utbud, säger Lars-Olof Oskarsson, VD och ägare, Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Arken Hotel & Art Garden Spa.

I samband med uppstarten som fristående hotell erbjuder vi nu även affärsresenärer ett eget lojalitetsprogram. Vi har under hösten 2013 efterfrågat vad som är viktigast för gästerna och utifrån detta byggt upp systemet – Lotus VIP Business Card! Har man tidigare varit gäst på något av våra två hotell börjar man inte från noll utan blir per automatik uppgraderad till rätt nivå redan från första bokningen. Som innehavare av Lotus VIP Business Card har man fri entré till anläggningarnas prisbelönta spaanläggningar med gym, rabatt på spapaket och behandlingar, värdecheckar, fri minibar och fri övernattning bland mycket annat.

– Som återkommande gäst hos oss skall du veta att vår ambition inte bara är att erbjuda ett förstklassigt och tryggt boende, utan vi skall vara din vän på vägen som erbjuder det lilla extra! Vi vågar därför lova att det är ett laddat program vi erbjuder, berättar Lars-Olof Oskarsson avslutningsvis.

Läs mer om Lotus VIP Business card.

För ytterligare information, kontakta:
Lars-Olof Oskarsson på telefon 0340-690 114 eller mail larsolof@varbergsstadshotell.com
Bo Samuelsson på telefon 0340-69 01 11 eller mail bo.samuelsson@varbergsstadshotell.com
Christer Rådeström på telefon 031-726 25 24 eller mail christer.radestrom@arkenhotel.com