Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Hitta hit

Vägbeskrivning

FRÅN GÖTEBORG: Tag av vid trafikplats Varberg Nord (avfart 55). Vid den stora Lassabackarondellen, följ skyltning mot Järnvägsstationen. Passera densamma och följ skylt till Varbergs Stadshotell & Asia Spa efter ca 500 m. Du finner oss på Kungsgatan 24–26 vid Stora Torget.

FRÅN MALMÖ: Tag av vid trafikplats Varberg Syd (avfart 53). Kör mot Varberg centrum. Vid fjärde rondellen, kör rakt igenom och följ skylt till Varbergs Stadshotell & Asia Spa efter ca 1000 m där du svänger höger. Du finner oss på Kungsgatan 24–26 vid Stora Torget.

 
Visa större karta

Parkering - även för elbilar

Kör du elbil så har vi har laddningsstationer på vår privata parkering både till vanlig elbil och till Tesla. Parkeringen ligger endast ett kvarter från hotellet. Säg till i receptionen så får du mer information.

Som gäst hos oss parkerar du fritt på vår egen parkeringsplats. Det enklaste är att köra direkt till vår parkering och promenera ca 400 m till hotellet. Ladda ner vägbeskrivning och parkeringsbiljett (pdf)

Parkeringsreglerna som gäller på Varbergs gator är att det är fri parkering från klockan 18.00 på vardagar och från klockan 14.00 på lördag. På söndagar är det fri parkering hela dagen. De tider som det inte är fri parkering krävs en P-skiva som du kan få av oss i receptionen. Se även skyltningen vid den valda parkeringsplatsen.

Tåg & buss

Varbergs Station ligger endast ca 500 meter från hotellet. Du tar dig enkelt hit med SJ eller Öresundståg.

Kontakta oss

Hittar du ändå inte till oss är du välkommen att ringa oss via telefon 0340-69 01 00 


Se filmen för att se vårt läge vid torget i Varberg och var vi ligger i förhållande till bland annat havet och järnvägsstationen.

Ring upp mig

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.