Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
14 februari 2014

Vilken härlig helg vi haft i sann Må Bra-anda

I fredags checkade runt 90 personer in på hotellet och hade bokat in sig på vår Må Bra-Helg. Annika Sjöö, känd från bla. Let´s Dance och Åse Falkman Fredrikson, kostrådgivare och bloggare stod som inspiratörer.


Till välkomstminglet blev det Bubbel och laxrullar, Åse Falkman Fredriksson tog plats i vårt ”kök” och gjorde i ordning dessa och serverade samtidigt som många ville få en liten pratstund med henne. Senare på kvällen blev det middag, självklart inspirerad från Åses kokbok.


Efter sovmorgon och frukostbuffé stod sångmeditation i vår vackra spegelsal på schemat och vi var många som möttes upp till det.

Föreläsningar med både Annika Sjöö och Åse Falkman Fredriksson blev det under lördagen och sen körde Annika Sjöö ett riktigt hårt träningspass med alla. Finare träningslokal än vår vackra Spegelsal blir svår att hitta. Spirit of Maya, med sina fantastiska kläder fanns med under helgen och bjöd på modevisning och shop.

Även söndagen blev mycket uppskattad då vi körde ett dagspaket, samma upplägg som lördagen och det kom ett 60-tal personer.

Tack alla våra gäster och ett stort tack till Annika Sjöö och Åse Falkman Fredrikson.

Upplagd av Elin Vilanta 2014-02-14 09:19 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar