Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
11 september 2011

Variation skapar det bästa förutsättningarna!Yoga har i urminnes tider skapat inre kraft och välbefinnande i överflöd. Jag som inte har någon ro i kropp och själ, var nyfiken och passade på att testa på yoga som fenomen. För mig innebar detta yogapass en ännu större utmaning än Hara. Att våga gå in i sig själv, släppa loss andning och fokusera under tystnad på ingenting, inifrån och ut var en utmaning som för mig krävde mycket fokus och koncentration. Och så var det de här med andningen som var den största utmaningen av dem alla. Snabbt förstod jag att nivån på oss yogisar var något ojämn. Vissa andades med känsla, ända nerifrån fotknölarna, via ryggraden och ut genom näsan, helt fokuserade på att nå optimal andningsrytm. Medan andra inklusive mig själv hade fullt sjå med att lyssna på instruktioner och försöka andas på rätt ställe och samtidigt utföra de rörelser som krävdes.

Under yogaresans gång kände jag mig helt trygg med instruktörens varma, trygga röst som lite då och då utbrast i ljuva toner med Asiatisk prägel. Många instämde i den vackra skönsången och rummets akustik bidrog till att min första yogaupplevelse blev en mycket positiv upplevelse. Som pricken över i-et måste jag nämna instruktörens benmassage, där trycket över benen dröjde sig kvar länge efteråt. Lite beröring är aldrig fel och det var precis det som gjorde att jag gick därifrån med den där lilla extra känslan av välbefinnande.


Upplagd av Varbergs Stadshotell 2011-09-11 13:49 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar