Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
13 februari 2017

Våren på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Även om kylan fortfarande påminner oss om att vi är i vintermånader så längtar i alla fall vi till allt som våren har att erbjuda. Inte bara varmare temperatur, härliga vårdagar och vackra tulpaner. Utan alla upplevelser som du kan få vara med om här hos oss på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Vi valde ut några favoriter som vi ska berätta mer om! 

Japanpaket med Sushiskola

Tillfällen: 3 mars och 5 maj

Älskar du också att inspireras av österländska smaker och upplevelser precis som vi? I det här paketet får du lära dig att göra din egen sushi och du får njuta av en japansk middag på restaurang NAMI. Självklart får du koppla av på Asia Spa och övernatta i något av våra mest spännande rum.  

Champagne & Bubblor

Tillfälle: 24 mars

”Champagne ska vara kall, torr och gratis” lär Winston Churchill ha sagt om denna älskvärda dryck. Vill du lära dig mer om distriktet, druvorna och processen så är detta ett utmärkt tillfälle där vår expert Niklas guidar dig i bubblornas värld. Vem vet, kanske hitta du en ny favoritchampagne!  
Champagne och bubblor.

Japanpaket med te-ceremoni

Tillfällen: 17 mars och 28 april 

Ta med dig vännerna och tillsammans får ni lära er att göra te på japanskt vis. Ni får njuta av en kaisekimiddag på restaurang NAMI och slappna av på Asia Spa under hela er vistelse. Här får du övernatta i något av våra fina De Luxe- eller Boutiquerum.
Japanpaket med te-ceremoni.

Yogaretreat med Milla Floryd

Tillfälle: 25-26 mars

Vi kan inte få nog av yoga, så vi tyckte att en hel helg med yoga, det kan bara inte bli fel! Under denna helg av yogaretreat med Milla Floryd får du tillgång till alla retreatpass, övernattning, Asia Spa och helpension. En helg du inte vill missa, det kan vi lova!  
Yoga med Milla

Gastronomisk helkväll

Tillfälle: 21 april

Är du ute efter att nå nya höjder när det gäller mat har vi skapat den perfekta kvällen för dig. Möt stjärnkocken Håkan Thörnström och den prisbelönte dessertkonditorn Daniel Roos hos oss för en gastronomisk helkväll! En specialkomponerad middag med utvalt öl-/vinpaket där mat & dryck presenteras löpande av Håkan och Daniel under kvällen. Begränsat antal platser och de lär gå åt som smör i solsken kan man tänka. Här kan du köpa biljett till enbart middagen eller om du vill - lägg till en skön övernattning och lyxa till det med hotellfrukost dagen efter. Gastronomisk helkväll med Thörnström & Roos

Teaterkungen med Stefan Andersson

Tillfällen: 28, 29, 30 april samt 20, 21 oktober

Missade du succéföreställningen Teaterkungen sist? Nu har du chans igen! Det är en minst sagt historisk kväll där du får njuta av sång och musik i showen med Stefan Andersson i vår magnifika spegelsal. En föreställning i Gustav III:s 1700-tal, där årtalen, händelserna och teaterföreställningarna blir till bitar i ett gigantiskt pussel. Detta pussel av konspirationer, svek och slutligen mord försöker vi lösa med hjälp av sång, musik, humor, mat och dryck.  
Tillfällen: 28, 29, 30 april – Teaterkungen. Dock börjar platserna ta slut till vårens tillställning så har du missat detta släpper vi en ny föreställning till hösten. Närmare bestämt den 20 och 21 oktober.

Garuda med Gabriella

Självklart händer det även mycket på Asia Spa. Vi har t.ex. två tillfällen med garudapass som är för dig som har bokat spapaket. Passet består av flöde, rytm och en blandning av yoga, pilates, dans och tai chi. Du får lära dig hur du hittar avslappning och precision i varje rörelse och du lär dig grundläggande Garudateknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet. 

Detta är några av alla spännande saker du kan uppleva hos oss under våren 2017. Men håll ögon och öron öppna, så du inte missar något framöver! 

Upplagd av Varbergs Stadshotell och Asia Spa 2017-02-13 12:13 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar