Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
1 juli 2016

Sommaren är extra lång i Varberg

Sommaren är extra lång i Varberg = Sant!

Vår uteservering ligger på första parkett mot torget, under onsdagar och lördagar äger härlig torghandel rum här. Grönsaker, blommor och hantverk fyller det kullerstensfyllda torget och att bara gå runt och insupa dofter och atmosfären är ljuvligt. Speciellt en varm sommardag!

Det finns otroligt mycket att göra i Varberg i sommar och vår stad, som precis framröstats till Sveriges Stadskärna, har ett brett utbud som passar alla generationer. Kika till exempel på konsert-utbudet med bland annat Måns Zelmerlöv och Carola, Jill Johnson, Jerry Williams och Miriam Bryant. Vi har skapat hotellpaket med alla dessa stora konserter men de ryker fort så boka direkt >>

Varberg bjuder också på många bra stränder och fina utflyktsmål. Bara ett stenkast från hotellet finner man Barnens badstrand med närhet till glassbutik, minigolfbanor, lekplats, surfuthyrning och toaletter. Granne till stranden ligger också Varbergs Fästning som har roliga guidade visningar och öppet i muséet och caféet hela sommaren lång.

Vill man fika på stranden så rekommenderar vi Varbergs mest populära bageri - Kustbageriet. Även det ligger i hamnområdet nedanför hotellet. Här köper man med sig kaffe och goda kardemummabullar. Att ta båten över till Getterön och lägga sig och sola på en klippa eller njuta av en glass är också ett mysigt sätt att göra en utflykt på.

Tar man en liten längre promenad eller hyr cyklar kan man ta sig till Apelviken. Stadens längsta strand med gott om plats för all sorts strandlek och solbadande. Detta är också ett surfmecka då vindarna blåser perfekt i denna vik, testa gärna utbudet av brädor som erbjuds av Surfers Center. 

Under sommarveckorna, 25–32, öppnar vi upp Asia Spa för våra mindre vänner. Passa på att låta barnen ta del av denna förtrollade värld. Barn älskar stillheten och miljön här och njuter av avkopplingen.

Det går helt enkelt inte att misslyckas med att ha en riktigt härlig semester i Varberg i år. Vi har en mängd bra semestererbjudanden här >>

Välkomna!

Och du. Glöm inte att skriva några rader om din semester hos oss i vår gästbok. Kanske kan du tipsa om något bra för andra gäster att uppleva i Varberg?

Det är alltid roligt att bläddra runt bland alla fina hälsningar.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-07-01 14:12 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar