Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
17 augusti 2016

Sommar möter höst

Sommar möter höst och vi njuter av ljumma sensommardagar här på västkusten. Något mörkt tronar upp sig där i horisonten norrut (ser du?) men oroa dig inte, de mörka molnen och regnet når sällan till Varberg där det mer eller mindre är solsken varje dag ;). Det är fortfarande varmt i vattnet och det är skönt att slå sig ner på uteserveringen och njuta av solen.

Vår uteservering ligger i sol under morgon och förmiddag och här är det härligt att sitta och följa stadens rytm. 

Under torsdagarna denna sommar har Varberg som stad bjudit på tivoli på torget precis utanför hotellet. I torsdags visades det dessutom utomhusbio till allas glädje. På eftermiddagen doftade det popcorn över hela citykärnan då en mängd småbarnsfamiljer kom dragandes med solstolar och stora filtar och slog sig ner på torget för att titta på "Hotell Transylvanien". Vilken succé! 
När mörkret lagt sig över torget var det dags för dagens andra film som riktades mot den lite äldre publiken - In the heart of the Sea. Vilken bra final för sommarstaden Varberg!

Vi körde också final för barnen på Asia Spa vecka 32 och plockade ihop vårt lekrum för att våra konferensgrupper ska få ta den platsen. Vilken härlig sommar vi haft med alla sköna barn!
Tusen tack till alla er familjer som besökt oss denna sommar.

Sandra på konferensavdelningen är laddad inför en ny säsong och har redan välkomnat de första konferensgrupperna som kör en kick-off här på hotellet inför höstsäsongen. 

Vi frågade Sandra och hennes kollega Helena om de kunde slå sig ner ett slag och berätta lite om vad de ser fram emot under hösten.

-Vi ser fram emot att ge våra konferensdeltagare ett varmt välkomnande i vår vackra konferensmiljö. Nu finns det ju även massagestolar som de kan använda i pauserna. De är väldigt sköna och uppskattade vill vi lova.

Ja, hotellet har en mängd umgängesytor att nyttja för er som konferensgrupp. Kanske för ett grupparbete där man behöver dela upp sig och sitta enskilt/avskilt eller för en lugn och skön fikapaus.

Inredningen går i gröna toner och det sägs att grön är den färgen som är lättast för ögat att acceptera. Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Det symboliserar naturen och får dig att komma ner i varv. 

Sandra har jobbat på hotellet i 17 år och Helena har jobbat med oss i 10 år. De kan huset så att säga och är två fantastiska tillgångar som vi är oerhört stolta över. När vi frågar vad de kan tipsa om för aktiviteter som passar konferensgrupper under rådande säsong är de rörande överens och utbrister:

-Som aktiviteter? Surf och spa såklart! Vi brukar också alltid tipsa våra gäster att ta en uppfriskande promenad på strandpromenaden och att få se Varbergs Fästning. Kanske låna våra stavar i receptionen?

Läs mer om våra konferensaktiviteter här>>

Upplagd av Varbergs Stadshotell och Asia Spa 2016-08-17 09:03 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar