Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
28 oktober 2010

Praktik på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett väldigt vackert hotell och en väldigt rolig praktikplats. Jag har praktiserat på hotellet denna vecka och det har varit mycket givande. Jag har fått varit med på olika avdelningar och det intrycket jag har fått är att detta är att det här är en väldigt rolig arbetsplats med en bra arbetsmiljö. Då jag har fått gått runt och sett hotellet är det vissa saker jag har fascinerats av. Givetsvis den underbara spa avdelningen som jag fick ta del av igår men även hotellets byggnad i sig. När man går upp igenom trapphuset omringas man av en väldigt lyxig atmosvär.

/ Caroline Strömberg

Upplagd av Varbergs Stadshotell 2010-10-28 12:31 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar