Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
4 september 2014

Ny säsong - ny meny och nytt uttryck på konferens

Solen strålar återigen över Varberg och det är faktiskt strandväder för många även fast vi är inne i september nu. Härligt! Temperaturen i vattnet ligger dock på sjutton grader men det är ju bara uppfriskande. Inte sant? I dagarna har vi passat på att byta meny igen. Sensommarsmaker med mycket svamp och kräfta.

Ta del av vår meny och välkommen till bords!

För att kicka igång september ordentligt här på västkusten så anordnas en mängd event i helgen, 5-7 september. Mötesplatsen Weekend äger rum, ett singelevent som sträcker sig över flera dager och där en del aktivitet äger rum på hotellet. Sparbankshallen bjuder in till Feel Good- mässa 6-7 september och vi kommer vara en av utställarna. Vi kommer även ha en monter uppe på Kvantum i deras hälsostasning denna helg. Fina erbjudanden utlovas. Välkommen!

'
Härom veckan fick våra konferenssidor nytt uttryck och vi visar nu stolt upp både vår hälsokonferens och vårt stora utbud av aktiviteter. Dessutom rullar just nu till denna höstkampanj för konferenbokning.Vad sägs om att ta med gruppen till stranden för en härlig tur SUP -tur på havet? Inte så tokigt. Läs mer om konferensaktiviteter.

Trevlig helg!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2014-09-04 11:36 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar