Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
5 november 2014

November i Varberg

Vi har verkligen ett klassiskt höstväder här i Varberg dessa dagar. Ömsom sol och ömsom höstrusk med vilda vindar. Vackert är det hur som helst.

Fantastiska soluppgångar med glödande höstlöv utanför entrén och sköna promenader vida havet. Det gäller dock att ta på sig för snabbt väderomslag och en rejäl skur...

Uppe på Asia Spa mötte vi upp Birgitta idag och hon visade detta vackra citat om hösten - vi måste dela med oss av dessa fina ord här också såklart.

Vår favoritplats just nu är naturligtvis här - i de varma källorna - spanandes på vågorna som slår in över Getterön, höstfärgerna och fästningens siluett.

Och du har väl inte missat? Du kan köpa med dig din egen tygväska då du besöker oss... användbar vid alla tillfällen. Du finner den i shopen på Asia Spa.

Just nu råder Vata - tider enligt den ayurvediska läran.

Hos Vata är eld och vatten de dominerande elementen. För att kompensera för Vata, som är en kall docha, krävs varm, fet och näringsrik mat med söta, salta och sura smaker. Under den kalla perioden av året är Vata särksilt stark.
Ersätt kaffe och andra drycker som innehåller koffein med varmt örtte. Smörj in dig med sesamolja varje dag och ät mycket basilika för att balansera magen.

Vi kan såklart inte motstå frestelsen av lite sött då och då.. turligt nog har vi dessa godsaker till försäljning på Asia Spa just nu. Ekologiskt godis - bra för både stora och små. Dessutom har vi nu fått in Paulo Coelho's populära almanacka för 2015. Snabba dig om du vill ha ett ex - de går som smör i solsken.. Välkommen in.

Ps. På söndag den 9/11 är det Fars Dag. Hur firar ni? Vi vill gärna tipsa om våra populära presentkort som går att använda på hela hotellet. En väldigt uppskattad gåva.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2014-11-05 16:34 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar