Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
6 mars 2013

Nami- Varbergs izakaya


Med glädje presenterar vi idag en ny japansk restaurang i huset.

Här är en av ägarna, Klas Björner Medin, i restaurangen under byggnationen i slutet av 2012.  Svårt att föreställa sig hur det skulle bli i färdigt skick då...


Men nu, i början av mars, ser restaurangen ut så här! 
Inbjudande soffor med vackra kuddar, lokal fotokonst på väggarna och borden, som en av ägarna själv gjort, är läckert uppdukade.  Ett öppet kök, som ger inblick i hur kockarna jobbar, ger verkligen gästen ett mervärde i sitt besök hos Nami.


Nami betyder våg på japanska och just vågen är en självklar del i japansk kultur och tradition. Och vad passar inte in bättre i en kuststad som Varberg, dit en mängd surfare samlas. 
Med vågen som tema knyter Nami ihop haven runt Japan med våra västkustska vilda vatten. 
En traditionell japansk izakaya har samma avspända filosofi som man kan hitta på en spansk tapasbar eller en svensk kvarterskrog. Hit går alla sorters människor. För att prata affärer, umgås eller bara ta det lugnt. Maten som serveras är fräsch: grillat kött eller fisk, grönsaker, grytor och varma soppor. Sushi och sashimi förekommer också. 

Välkomna till Nami!Fr o m nu kan vi erbjuda våra gäster ett helt asiatiskt spa-paket. Titta in på vår hemsida och läs mer om Lilla Nami-paketet.


'

Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-03-06 16:52 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar