Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
3 maj 2016

NAMI - vår japanska restaurang

NAMI betyder våg på japanska. Vågen är en självklar del i japansk kultur och tradition. Med vågen som tema knyter vi ihop haven runt Japan med våra västkustska vilda vatten. Denna sammansmältning är grundfilosofin för vår izakaya i Varberg som vi valt att kalla NAMI.

På en izakaya ska mat och dryck följa varandra i harmoni. Här kan man välja enstaka anrättningar eller fylla hela bordet med smårätter, som sköljs ner med en iskall japansk öl ackompanjerad av skön sake.

Här kockar en av Sveriges bästa Sushi-mästare. Mikael Andersson kom för en tid sedan trea i tävlingen Global Sushi Challenge och vi är alla väldigt stolta över honom. 

Det finns många olika sätt att njuta av maten från NAMI då du besöker oss. Antingen kan man boka NAMI-paketet med Asia Spa där det ingår en middag på restaurang NAMI eller så kan ni boka Evening Spa Exclusive där det serveras en japansk vickningsbuffé  från vår restaurang NAMI inkl. liten sake från kl. 20.00 på Asia Spa. 

Maten som serveras här är enkel och fräsch: grillat kött eller fisk, grönsaker, grytor och varma soppor. Sushi och sashimi förekommer också. Vi rekommenderar varmt deras Chuka Ika Salada (smaskigt spicy bläckfisksallad) eller några bitar god maki med friterad kräfta i.

NAMI öppnar klockan 17.00 fredag-lördag och det går bra att beställa Take Away. Skippa restaurangbesöket och mys på rummet, slå en pling från hotellrummet till restaurang NAMI så fixar de något riktigt gott till er.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-05-03 13:53 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar