Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
13 maj 2016

Lobby, veranda och uteservering i badande sol

Den varma morgonsolen i maj lyser upp hotellets entré i arla morgonstund och vad är inte härligare än att ta frukostkaffet och slå sig ner på en av stolarna här på uteserveringen.

Försommar och sol även inne i vår lobby denna tiden på dagen och ljuvliga kryddor dekorerar bordet i entrén.

Har du slagit dig ner i vår lobby någon gång?
Hela dygnet fylls den av liv och rörelse då det är här alla gäster passerar när de ska checka in och ut, gå till frukost, lunch och middag eller kanske bara slå sig ner för en kortare gruppkonferens en stund.
Lobbyn är hjärtat på hotellet där gäster är välkomna att slå sig ner med en tidning och en kopp kaffe, fira fredagen med bubbel och vänner vid sidan eller ta med den du håller av och dela på en härlig räkmacka och något kallt i glaset. Oavsett, alla är välkomna och vi har ett stort utbud av tidningar, böcker samt ett och annat spel. Då och då klinkas det även vackert på vår flygeln.

På verandan flödar solen in vackrare än vanligt. Möjligen att det är de nyutslagna träden som skänker den härligt klorofylliga grönskan som gör det. Verandan är uppdukad för dagens lunch och personalen håller på att samla ihop sig inför att ta emot gästerna. 

Vi lyckades fånga en del av personalstyrkan för dagen på en och samma bild. Johanna, Sabina och Oscar strålar ikapp med majsolen. 
Just nu söker vi personal till just restaurangen då vi behöver utöka vårt fantastiska team. Lämna in din ansökan och tipsa dina vänner som du tror skulle höra hemma i vårt team.

Att arbeta i vår restaurang är omväxlande och vi serverar frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan. Kvällstid serveras allt från en enklare lobbymeny till en ambitiös á la carte meny och stora festmåltider.

Här ser vi karré från Viks gård med krämig ramslök & rostad morot. Gott!

Till dessert serveras chokladtårta med fruktsallad.

Uteserveringen i badande sol. Här kan man med fördel sätta sig och njuta av en kall öl och en lobbyrätt. Vi har ny lobbymeny från den här veckan som serveras från kl 16–22, så nu är äntligen musslorna tillbaka!

Under de varma lunchtimmarna öppnar vi upp de stora glaspartierna på verandan och ute blir inne. 

Välkommen att slå dig ner!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-05-13 10:55 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar