Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
17 april 2014

Glad Påsk med sommarvärme vid kusten

Ja, se, nu får våra nya rum vackra uttryck och saker och ting börjar komma på plats.

Vid klockan åtta idag kunde man till exempel se Lars Olof bära in fåtöljer som nu står utspridda var helst de får plats i korridorerna innan de blir sorterade och hamnar i det rum där de hör hemma.

Anna har fått i uppgift att hänga upp alla prismor i kristallkronorna och vi börjar undra hur lång tid det kan ta... för i en del rum har tre stycken hängandes från taket...

Favoritstolen! Vad underbart det måste vara att checka in och ha detta som arbetsplats någon timma innan man tar trappan upp på spa eller går ner till restaurangen för en bit mat...

På hotellet råder just nu påskfeeling och blombufféen är dukad med både ägg och påskharar. Vi ser fram emot en lång vårig helg med vackert väder och ett hotell fullt med glada påskfirare. Du vet vär att vi serverar en påskbrunch alla röda dagar?
Och det väntas upp till tjugo grader varmt, härligt!  Vad kan inte vara härligare än en lång promenad vid havet efter brunchen..

Äntligen är L:A BRUKETS sköna produkter i shopen på Asia Spa igen. Vilken stolthet för lilla Varberg. L:A BRUKET håller till bara några hundra meter bort från oss och om du hinner så bör du besöka dem i deras fina showrum vid ditt nästa besök i Varberg.

Nu vill vi önska alla våra nuvarande gäster, blivande gäster, vänner och kollegor en Glad Påsk!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2014-04-17 13:30 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar