Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
3 december 2013

Då Kajsa Ingemarsson var på besök


Strålande dagar! Hotellet är fullt av glada och spännande gäster, första julbordet är serverat och granen står grön och grann utanför entrén.


Inne i vår entré har vi ett litet tåg som tuffar runt granen. Det har talats om att det skall läggas godis i de öppna vagnarna… undrar hur länge det får ligga kvar…? ;)


Ofta har alla fullspäckat fram till julafton och behöver verkligen mellandagarna för att varva ner. Passa på att unna dig en spaupplevelse mellan jul och trettondagshelgen. Just nu finner du dessutom vissa paket till mellandagspriser.  Passa även på att besöka Asia Spa under en halvdag dessa dagar då entrépriset ligger på endast 395:-


När Kajsa Ingemarsson besökte oss förra veckan för en inspirerande föreläsning så drog vi fram kameran för att föreviga den härliga stämningen i Spegelsalen. Kajsa bjöd på en helt magisk afton och det var många som gick därifrån uppfyllda med positivitet och glädje. Livet blir verkligen vad man gör det till.


Dessutom fick alla gäster med sig Kajsas nya bok "Den magiska gnistan" hem. 

Nu ser vi fram emot helgens Julkalas med Triple & Touch! Hoppas på att vi kan bjuda på lite fina bilder därifrån så småningom.

Ha en fin vecka nu.

Upplagd av Varbergs Stadshotell 2013-12-03 16:11 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar