Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
19 september 2016

Bästa starten på dagen – Rise and Shine

Hur får Du en bra start på dagen? 

Vi mötte upp Ulf Willerstand, som driver mediebutiken David's i Varberg, en morgon. Vi blir väldigt inspirerade av Ulf som har varit Kyakumedlem hos oss på Asia Spa i tre år. Flera gånger i veckan ser vi honom på gymmet under riktigt tidig morgon. Vi blev lite nyfikna på hur han upplever Asia Spa och ville fråga honom lite om hans morgonrutiner.

-God morgon Ulf! Phu, det där ser svettigt ut. Tränar du mycket på gymmet?  

-Hahaha, det är härligt. Mår så bra av att få starta dagen på detta sätt. Jag tränar här på gymmet 2-3 gånger i veckan ungefär.

-Ok, tränar du alltid själv eller har du sällskap ibland?

-Ja, vi är ett kompis-gäng som kör tillsammans under mornarna, ofta blir vi minst två personer men jag tränar själv också emellanåt. 

- Vilket är  ditt bästa träningstips för att få rutin på träningen?

- Jag tycker att det är klokt att boka in träningen på bestämda tider. Det är en investering i dig själv! Du är tvungen att PRIORITERA träningen, det är ett måste för att nå resultat.

- Hur ser en bra morgon ut för dig på Varbergs Stadshotell? För visst brukar du träna och sedan äta frukost på hotellet?

- Ja, precis. En riktigt bra morgon är det träning tidigt med en fantastisk frukostbuffè på hotellets veranda med utsikt över Varbergs torg efteråt! Förhoppningsvis är vi några stycken som får en trevlig stund tillsammans.

- Efter frukosten slår jag mig ner i lobbyn om jag inte har bråttom iväg på något möte. Här dricker jag kaffe och tar del av nyheterna i tidningarna hotellet erbjuder sina gäster.  

- Går du aldrig och bastar och och sjunker ner i varma källor efter träningen?

- Nej, det brukar jag inte göra. Ibland tar jag del av hela anläggningen men det är inte så ofta. Jag tycker dock att hela Asia Spa är helt fantastiskt. Det är en prioriteringfråga gällande timmarna dygnet erbjuder.

- Kan du tipsa våra inresta hotellgäster om något Varberg som stad erbjuder? Eller kanske något på hotellet?

- Varbergs fästning är fantastiskt vackert och ett intressant utflyktsmål med en spännande historia. Kombinera besöket med en promenad längs strandpromenaden och strosa sedan i vår mysiga stadskärna som jag gillar skarpt.
Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett otroligt fint hotell, jag som ofta är här slås av jämnheten i servicegraden, den är mycket bra på alla områden.
Jag tipsar mer än gärna alla mina vänner att boka in sig här.

- Tusen tack för en fin pratstund denna morgon Ulf! Vi önskar dig en fortsatt bra dag.

Är Du också intresserad av att bli Kyakumedlem under morgonen så har vi ett medlemskap som passar just Dig -  Rise and Shine

Passa på att ta del av vår Kampanj -  445 kr/månad första 6 månaderna – vi bjuder på startavgift á 175 kr samt en välkomstpresent vid tecknande innan den 31/10 2016.

Upplagd av Varbergs Stadshotell och Asia Spa 2016-09-19 11:48 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar