Du är här

2015
2013
2012
2011
2010
bar (1) Boutique (1) drink (1) Hotell (1) Hotellrum (1) Relax (1) restaurang (1)
2 mars 2016

Att jobba hos oss

Personalen på hotellet är vår starkaste tillgång och vi gör regelbundna satsningar för att stärka vår fina personalstyrka. 

Vi som är anställda här på hotellet kan samtliga intyga att det är något speciellt med att jobba i de miljöer som detta anrika stadshotell bjuder på. En jämställd arbetsplats som hela tiden utvecklas och blickar framåt, men ändå har tid att stanna upp, njuta och vara närvarande i nuet.

Här månar vi om varandra och har roligt på jobbet och det smittar även av sig till våra gäster. Du har säkert redan hört talas om vår satsning Proud With Passion som vi alla brinner för.

Detta är Betty Binder som jobbar i hotellreceptionen.

Varje månad nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion - kort som vi hänger vid omklädningsrummen. Detta för att uppmärksamma varandra och ge cred för excellent service och kamratskap.

Bettys namn är med på flera nomineringar likt ovan:

"Jag hörde en gäst säga till Betty `Tack för att du gjorde mig på bra humör igen. Du vet väl att du är en tillgång´? Vet ej exakt vad Betty gjort för henne men tror att några vänliga ord och en kopp kaffe räckte för att göra denna dam så glad".

På vägen från omklädningrummet finner man dessa peppande ord vid hissen och det sätter verkligen lite guldglans på arbetsdagen.

Vi växer och behöver utöka vår fina personalstyrka som vi är så oerhört stolta över. Det finns ett stort antal olika yrkeskategorier hos oss med vitt skilda krav på kompetens - men med en viktig gemensam nämnare - vi arbetar alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och helst överträffa förväntningar. Gemenskap, trivsel och arbetsglädje är faktorer vi värderar högt. 

Vill du också vara en viktig pusselbit i vårt team?

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-02 14:31 | Comments: None
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar