Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Medlemskap på Asia Spa

Träning & harmoni året om

Njut så mycket du kan av varma bad, vattenmassage, olika bastubad och mycket annat. Träna fysiskt och mentalt - du väljer själv aktiviteter från vårt varierade utbud.

Som Kyakumedlem har du tillgång till hela Asia Spa inklusive aktiviteter och mycket mer. Exempelvis får du tillgång till våra bad; Japansk tvagning, Varma källor, Vitality Pool, Bastuoas (med kallbadkar, ång- och torrbastu) och avslappningsutrymmen samt vårt gym som alla ger en skön återhämtning mitt i vardagen.

Naturligtvis får du nyttja våra meditationsrum och övriga vilorum, som är till för en stunds avkoppling och reflektion. Du har även tillgång till passen i vårt aktivitetsschema. Där finner du bland annat ett brett utbud av olika yogatekniker, som ökar din stresstålighet och ger dig både fysisk som mental styrka. Drop-in tidigast 20 minuter innan passet börjar gäller. Tänk på att ta med dig badkläder och handduk, finns att hyra på Asia Spa för 10 kr.

Nyheter under våren 2017:

  • Nya öppettider kl. 07.00-21.00
  • Fler aktivitetspass - ytterligare 2 pass per vecka
  • Besök på Art Garden Spa

Våra olika medlemskapsformer

Vardagar kl. 7–13. Perfekt medlemsform för dig som har mer tid på förmiddagen. 575:-/månad.
Vardagar kl. 7–21. Som Kyaku All Day-medlem har du tillgång till hela Asia Spa inklusive alla aktiviteter. 675:-/månad
Vardagar kl. 7–21. Kyaku All Day-medlemskap i tre månader. 825:-/månad
Garudapass med Gabriella
Som Kyakumedlem på Asia Spa har du förmånen att utan extra kostnad vara med på specialaktiviteter vi skapar under våren för våra medlemmar.